ND Service AB

Om ND Service AB i Örebro

För oss är detaljen viktig i alla moment och vi är nästintill petiga i hur vi tar oss an våra uppdrag. Det är också anledningen till att vi på ND Service idag stoltserar med många kunder. Vi erbjuder kompletta tjänster inom fastighetsservice, markarbeten samt trädgårdstjänster!
Anlita oss och du är garanterad ett gediget grundarbete och ett förstklassigt finarbete.

Företaget startades som enskild firma 2014 och ombildades till AB under 2019.

Gemensam planering

För oss är det viktigt att kunna känna kundens förtroende. Vi värnar om den öppna dialogen mellan alla parter; oavsett om det är en privatkund eller en annan entreprenad. Behöver du en hjälpande hand genom ett helt projekt är vi en utmärkt partner. Vi är mer än gärna med i ett tidigt skede där vi tillsammans kan utveckla kundens projekt mot konkreta mål. Inte sällan skräddarsyr vi våra tjänster efter kundens behov och önskemål.

Medvetet miljöarbete

På ND Service är det miljömedvetna arbetet i ständig utveckling. Vi är måna om att på alla plan jobba utifrån en hållbar miljöpolicy. Vår personal ser därför alltid till att arbetsplatsen andas miljöriktiga inslag. Alla produkter som används är miljöskyddade och vi arbetar strikt enligt fastställda miljöregler. Det gäller för alla tjänster vi erbjuder; oavsett om det är grävarbeten eller avlopp. För att minimera transportens miljöbelastande påverkan försöker vi i hög grad planera våra inköp samt effektivisera vår bil- och maskinpark. Vi vill tro att etablerade rutiner samt en intern miljömedvetenhet faktiskt kan minimera den negativa miljöpåverkan!

Välkommen att följa oss på Facebook och kontakta oss: